top of page

Over ons

CV-service.be is opgericht in 2020 door Frederic D'Hollander. Na verschillende jaren ervaring opgedaan te hebben in de verwarmingsindustrie bij concullega's begonnen we aan ons eigen project. Als industrieel ingenieur in de elektromechanica kan je steeds uitgaan van een installatie die volledig aan jouw wensen voldoet. Hiernaast investeren wij veel in opleidingen, zodat we steeds op de hoogte zijn van de laatste stand van zaken.

CERTIFICERINGEN

RESCERT

Zo weet u dat u steeds aanspraak maakt op subsidies van de overheid en weet u dat uw warmtepomp volgens de geldende normen berekend en geïnstalleerd is. Gecertificeerd installateurs kan u hier terugvinden.

Gasvormige brandstof G1

nr Vlaanderen: GV37258

Dit certificaat is vereist voor werken te mogen uitvoeren aan gasketels en een wettelijk attest op te stellen voor het 2-jaarlijks onderhoud. Gecertificeerde installateurs kan u hier terugvinden.

Koeltechnisch bedrijf

nr Vlaanderen: ERK/BKS/104940

nr Brussel: ENREF/02517

Ons bedrijf is zowel in Vlaanderen als Brussel geregistreerd als koeltechnisch bedrijf. Deze erkenning is verplicht voor elk bedrijf dat aan airco's en/of split warmtepompen werkt. Geregistreerde bedrijven kan u hier terugvinden.

Koeltechnicus Categorie 1

nr nationaal: KOEL/AIB/E_07/T__972

Deze certificatie is verplicht voor elke persoon die aan airco's en/of split-warmtepompen werkt. Gecertificeerde personen kan u hier terugvinden.

bottom of page